Inschrijving

Ben je overtuigd en wil je graag inschrijven om (één van) onze lessen te volgen, vul dan het inschrijvingsformulier in via onderstaande link. Stuur je formulier door via e-mail (dansligapuurs@gmail.com) of geef het gewoon af tijdens de les.

Sinds het voorbije dansjaar werken we met tien-beurtenkaarten. Zo komen we tegemoet aan cursisten die, omwille van bv. shiften of andere omstandigheden, niet elke week aanwezig kunnen zijn. De tien-beurtenkaarten blijven ook altijd geldig.

Tien-beurten-kaart: € 70

Lidgeld: is één jaar geldig en dient eenmalig per dansjaar betaald te worden: € 30 (hiermee ben je ook een heel dansjaar – van september tot en met augustus – verzekerd bij ongevallen).

Betalen doe je door € 100 (€ 70 – tien-beurten-kaart + € 30 – verzekering) te storten op het rekeningnummer BE87 3200 6668 9994 van Dansliga Puurs, met vermelding van je naam en voornaam en de groep, waarvoor je wil inschrijven

  • Lijndans beginners
  • Lijndans gevorderden
  • Fit-dance groep 1
  • Fit-dance groep 2

Als je tien-beurten-kaart in de loop van het dansjaar vol is en je wenst een nieuwe aan te kopen, betaal je telkens € 70.

inschrijvingsformulier 2024